fredag 4 juni 2010

Trevlig helg!












Inspirationen till syrenen i flaskor fick jag hos Millas hem. Och min harmoni-sten har åkt fram så här i sommarlovstider:) Franz är glad när mamma är hemma!

Kikar in denna soliga fredag och tackar för alla grattis samt önskar er en trevlig helg! Om ett par timmar tar vi bilen och åker hemåt Småland. Undrar vem som är gladast, jag eller Franz? :) Vi ska fira lite examen samt en nybliven 50-åring!

Vad ska ni hitta på?

Kram Charlotte

2 kommentarer:

  1. Myysigt att åka hem! Förstår att Franz gillar att åka till smålans och springa i skogen. Han är ju toksöt!

    Lovar att återkomma om jag kommer över någon riktigt bra bok. Har du inte läst "flyga drake" eller "tusen strålande solar" så är de heta tips! :)

    Ha nu en underbar helg och njut av ledigheten! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Haha, jo har nästan till en hel sallad! Väntar på rädisor och ärtskidor men det är nog ett bra tag kvar innan de är färdiga.

    Åh, kan tänka mig att vovvarna var glada över att få bada, själv tror jag att jag väntar ett par veckor. ;)

    Hoppas ni har haft det bra. Här hemma har vi haft jättemysiga dagar med en massa lyx och mys. Nu har J dock farit vilket känns ganska tungt för tillfället. Men men det finns ju iaf telefoner och internet nu, tänkt om man hade behövt vänta en vecka på ett brev och sedan ytterligare två för att få svar på det man skickade som svar!?!?! Perspektiv, eller hur? Haha

    Hur länge blir ni kvar i de småländska skogarna? Kram

    SvaraRadera