söndag 9 januari 2011

Randig matta!



Hej på er! Vad roligt att ni lämnar kommentarer, blir jätteglad så tack så mycket, och fortsätt gärna med det så lovar jag att visa massor med bilder:)

Vilken shoppingdag det blev i fredags i Jönköping. Mamma följde med och vi plöjde möbelaffärer och IKEA och kom hem med en hel del nytt. Största nyheten: Randiga mattan från IKEA i svart och vitt. Det känns lite konstigt att plocka in både svart och modernt efter en lång tid med bara vitt, men jag ska nog vänja mig. Tycker det är så fruktansvärt snyggt! Taklampan är också ny likaså den svarta kudden i soffan. Vill fylla på med fler kuddar men har svårt att hitta de jag vill ha och har en bild av i huvudet:)

Söndag kväll och jag vill inte gå till jobbet i morgon (vill ju bara vara hemma och fixa). Men jag hoppas veckan går fort och längtar redan till fredag!

Hoppas ni har en riktigt skön söndagskväll och får en bra start på nya veckan! Kram!

5 kommentarer:

  1. WOW vilken lägenhet ni har flyttat in i! Herregud, du måste ju vilja vara hemma jämt:)

    Och mattan, den är ju supersnygg. Har spanat på den ett tag, men har randiga stolar i svart och vitt som syns i hela vardagsrummet där vi skulle kunna ha soffan... så får helt enkelt bli när vi köpt hus;)

    Ser fram emot massa fina bilder här!

    Ha det gott, kram Therese

    SvaraRadera
  2. vilken drömlägenhet!
    ser ut att vara helt underbar :)
    men du, vart är den härliga taklampan köpt?
    ha det fint!

    SvaraRadera
  3. Den är så snygg den mattan!!! Hade gärna velat ha en sådan men med två hårbollar här hemma som tappar tonvis med hår blir det nog mycket dammsugande om man ska hålla den fräsch. SPännande att följa resan och inredningen i den nya bostaden :D

    SvaraRadera
  4. Vet du vad mattan heter och om den finns på Ikea fortfarande? Har kollat på deras hemsida men hittar den inte!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Här hittar du mattan: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80104862#/80104862/

    Stockholm rand heter den.

    SvaraRadera