måndag 26 juli 2010

Skyltar



Hej på er! Vad kul att ni tyckte om receptet på salladen:)

Har ni sett vilken fantastiskt skylt vi sprang på i Gränna? Så roligt och annorlunda sätt att skriva öppettiderna på! Dessutom var den gammaldags och fin också:)

Jag älskar gamla skyltar av alla de slag, och bokstäver och siffror också för den delen. Men jag har inte haft turen att springa på någon på loppis än. Jag skulle gärna ha en gammal registreringsskylt i min ägo. Eller en gammal fin rostig bokstav. Detta är något att hålla utkik efter framöver alltså!

Ni kanske har haft turen att hitta något av detta?

Kram Charlotte

2 kommentarer:

  1. MUMS!!! Så god salladen ser ut! Den vill jag prova! :)

    Jag håller faktiskt med, det är skönt med regniga dagar ibland! Dessutom gillar jag när det är mörkt på nätterna nu, då kan man tända ljus! :) Men nu åker jag snart till Pite igen och där är det nog ljust.....

    Håller tummarna att du hittar både skyltar och glasburkar! Är också jätteförtjust i bokstäver och planerar en bokstavsvägg för fullt. Synd bara att de ska vara så rackarns dyra. Får göra som du och hoppas på att det dyker upp någon på loppis snart..

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vilket sammanträffande att vi båda var i Gränna:) Vilken mysig liten stad det är och vad vackert den ligger vid Vättern och de höga höjderna. Visingsö har jag faktiskt aldrig varit på. Antar att det är minst lika vackert där. Vi var uppe på Omberg och såg solnedgången och klipporna som stupade rakt ner i Vättern. Det var verkligen mäktigt!
    Vad fin din blogg har blivit förresten:) Tycker om att du har så stora härliga bilder. Provade att göra den där smarriga sommarsalladen, i lite egen tappning, eftersom jag inte kom ihåg alla ingredienser när jag väl stod i affären. Men vad mumsig och fräsch den blev! Har aldrig ätit halloumi förut, men det fick jag verkligen mersmak för:)
    Kram kram!

    SvaraRadera