tisdag 20 juli 2010

Gränna-Visingsö



Hej på er!

Här kommer ytterligare ett utflyktstips för semestern: Gränna och Visingsö. Där var nämligen vi härom dagen och det är oerhört vackert och mysigt! Vi hyrde cykel som vi tog oss runt ön med, njöt av naturen och omgivningarna - och utsikten sen - fantastiskt! Dagen avslutades med en pizza i hamnen i Gränna och sen strosade vi kring i den lilla staden en stund.

Nu är vi alltså hemma igen efter en härlig vecka i Småland. Den här veckan bjuder förhoppningsvis på lite fler utflykter, det vi pratar om nu är Söderköping och Gamla Linköping (som är en egen liten stad här i staden där man samlat gamla hus med gamla trädgårdar).

Nästa inlägg bli blommigt:) Hoppas ni har det riktigt fint!

Kram Charlotte

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin bild!! Det låter som ni haft det jättemysigt! Måste erkänna att vi besökte Gränna förra året på väg ner till österlen. Då stannade vi dock bara för att köpa polkagrisar...;) ångrar nu att vi inte tog oss mer tid att uppleva omgivningen!

    Låter spännande med vit lavendel! Väntar med spänning på det blommiga inlägget!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. SNYYYYGT med STOOOOOOORA bilder!

    Jo jag tycker också att stolarna var sådär perfekt slitna! Johan suckade mest när jag berättade men han gillade dem när han såg dem (även om han inte förstår charmen med dem tillfullo) ;)

    Kram!

    SvaraRadera