onsdag 26 maj 2010

Rabarberkräm!



Hej där! Nu var det ett tag sen, jag har haft fullt upp med plugg, på måndag smäller det - presentation av examensarbetet, nervöst! Men sen är det inte långt kvar innan det är sommarlov, på obestämd tid!

I helgen gjorde jag rabarberkräm till frukost! Såå gott! Min mamma gör världens godaste kräm, men den här var nästan i samma klass:)

Soffan och choklad ikväll tycker jag låter som en bra kombo!

Kram Charlotte

5 kommentarer:

  1. Låter som en bra kombo japp japp sn*pp sn*pp. puss <3

    SvaraRadera
  2. Lycka till med ditt examensarbete, skönt när det är över.Tack för att du var med i min tävling och trevlig fortsatt vecka, kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  3. Spännande! Stort lycka till till med examensarbetet. Med tanke på din smak för bakning och inredning kan jag bara föreställa mig hur fantastiskt fin boken kommer bli:) Kram från mig!

    SvaraRadera
  4. Mums så gott det där såg ut! Kan du inte dela ed dig av det bra receptet!? :) Jag älskar rabarberkräm men sambon har så svårt när det blir strävt på tänderna: :P Sesampanerad halloumi låter riktigt gott det med!

    Mja, reseplanerna står ganska still för tillfället. Har varit så fullt upp med annat...

    Nu är det jag som får se till att peppa dig!! Det kommer bli toppen och sen kan du slappna av och njuta lite av sommaren! Jobb löser sig alltid, försök att uppskatta det sista "sommarlovet" du har! Sen blir det "semester" istället på somrarna ;)

    Ha en fin kväll! Kramar

    SvaraRadera
  5. Åh, rabarberkräm! Finns det någonting godare såhär i början av sommaren?

    Ha det gott!
    /Zun

    SvaraRadera