torsdag 1 april 2010

G L A D P Å S K !



Nu är jag på benen igen, eller ja, jag har varit i skolan och jobbat hårt sedan i tisdags;) Men nu är det dags för en härlig lång påskledighet! Jag har inte pyntat något hemma förutom lite vita fjädrar på silverbrickan i vardagsrummet. 25 hem damp ner i brevinkastet idag så nu ska jag lägga mig och läsa en stund och inleda helgen! Imorgon kör vi hem till Småland och firar påsk!

G L A D P Å S K! Hoppas ni får en härlig och solig helg!

Kram Charlotte

4 kommentarer:

  1. Hej!!

    Jo förstår att det måste vara lite skämmande inför framtiden, men du ska se att allt kommer ordna sig. Orkar man inte så ska man inte stressa upp sig över det utan njuta av andra saker istället!

    Vi blir kvar här i Stockholm över påsk. Hade besök av min bror igår och åt middag och ikväll ska vi grilla för första gången!!!! :D Jag är så sugen på sparris! :)

    Hoppas att ni har det jättebra i Småland och att solen skiner på er. Önskar dig en riktigt fin påsk! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jaa, det var hur gott som helst med grillat. Vårkänslorna spirade! :) Har du inte provat färska sparris så har du inte levt fullt ut! ;) Skämt åsido så är det otroligt gott. Jag äter de gärna med lite citronsmör eller citronpeppar....mmm...vattnas i munnen bara jag tänker på det.

    Solen är underbar!! Vi njöt verkligen i lördags så snacka om bakslag när jag slog upp mina två gröna i morse och insåg att det snöade!? Rackarns aprilväder.

    Åh, förstår att Franz var lycklig. Jag och Johan satt och tittade på alla vårtokiga hundar när vi var i Sigtuna, måste erkänna att jag saknar att ha hund väldigt mycket...

    Hoppas att du haft en riktigt fin påsk!! Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Hej hoppas din påsk var härlig, den tidningen måste jag nog köpa med mig på min lilla semester tripp.
    Kram/Ingela.

    SvaraRadera
  4. Tusen tack! Dagen blev mycket bra!

    Hoppas att du har det bra och inte jobbar ihjäl dig med exjobbet!

    Ha en fin dag!
    Kram Maria

    SvaraRadera