onsdag 2 mars 2011

Lite nytt i matsalen





Hej på er! Redan onsdag är snart förbi, den magiska gränsen när mer än halva veckan är gjord =snart helg igen = SKÖNT!

Ville bara visa lite nyheter i matsalen, mina underbara artprints från Hagedornhagen och rosa ranunklar. Tänkte klicka hem lite nya ljuslyktor till bordet också och hoppas de kommer innan helgen:)

Tänk nu är det mars, snälla våren kom nuuuu, eller vad säger ni? KRAM!

2 kommentarer:

  1. Åh va snygg det blev! Har du den lite mindre varianten av tavlorna? Blev sugen på en liten sån vit fjäril......dock hade jag turen att vinna en bugbox från dem med 6 st fjärilar i A4 format så jag kanske får nöja mig. :) Trollsländan är ju snygg den med....Nej. Fokusera!

    Du är så himla gullig! Tack för din snälla kommentar, jag blir så glad! Du inspirerar ju mig också så jag är så glad att vi hittade varandra ute i bloggsfären!

    Nu har du inte så många dagar kvar innan helg! Här börjar det närma sig tentaperiod så vi har inte mycket schemalagt. Så jag har helg NU även om jag kanske egentligen borde plugga.....Men att baka bullar och fika med vänner är ju mycket roligare så plugget får vänta ett tag! ;)

    Ha en riktigt fin dag!
    Stor kram!!!

    SvaraRadera
  2. Hellooo i solskenet!

    Jo men de mindre kan nog bli bra, den stora är ju väldigt stor...:)

    Igår var vi och hjälpte en släkting till J att flytta. Förutom att de har en supergullig liten dotter på ett och ett halvt har de nu även drömhuset!! Sekelskifte, topprenoverat men gamla såpade furugolv och stoooora fönster. Rejäla lister och kakelugn/öppen spis. Stort kök och en stroor trädgård med äppelträd, paviljong och rosor. Detta i ett gammalt villaområde inte alls långt från pendeln och stan. Helt prefekt!! Kan ju lova att vi drömde oss bort ;)

    Hur har din helg varit? Här skiner solen idag men det står en massa plugg på mitt schema. Ska nog ut en sväng men bara för att gå till sopåtervinningen. Kul värre.

    Stor kram till dig!!

    SvaraRadera